понедељак, 15. април 2013.

hororskop

Hororskop za Srbe i Komšije 
za juče, za danas, 15.04.2013. a verovatno i za sutra.

PosaoLjubavZdravlje

Povoljan dan za Dnevnike, Hronike i Novake. Sudoku i Velika Ukrštenica Života Vam mogu izgledati kao nerešiva enigma, špansko selo ili april u Beogradu ali budite strpljivi, ne idite glavom kroz novine i sačekajte sutrašnji broj - ko zna, možda se problem sam od sebe reši a možda dobijete i na lotou. Da li ste skoro uplatili listić? Nemojte čekati, ovo je idealan period za zaradu lutrije na gluposti. Skoknite do trafike u pauzi za burek. Nemojte Narodnoj lutriji uskratiti to zadovoljstvo i praviti lutriju od zarade. 

Zvezde su Vam naklonjene, posebno onima koji se u večernjim satima upute ka Kombank Areni. Ako se dovoljno opustite i zaboravite da je sredina meseca a plata otišla na infostan, doživećete nirvanu, katarzu i orgazam simultano, i imaćete o čemu sutra da pričate uz eKspreso i kiselu, takođe simultano. Dve zalutale zvezde iz sazvežđa Zapadnog Ludila Zaluda (u nekom izvorima i Zaluta), Cost Nerro i Bela Yonsa mogu biti razlog ničim izazvanog optimizma koje ćete osećati u naletima, u zavisnosti od toga koliko vremena budete proveli ispred Tele-Vizije. Nemojte se opirati, zvezde su ipak jače od Vas. Ako kojim slučajem ne osetite prognozirani priliv histerije, proverite da li Vam je TV ispravan a uši i glava dobro isprani. 

Ako se osećate deprimirano zbog odnosa sa Partnerom, nemojte se čuditi. Partner je odavno prestao da se proizvodi a Vi nikako da se pomirite sa tim. Naučite da se prilagodite, ne toliko zbog Vas, koliko zbog Vašeg imidža. Ne zaboravite - uvek možete potražiti nešto drugo za pušenje. Ukoliko ne pušite, razmislite - Vi propuštate. Nikuda nećete stići odricanjem, a cigarete Vas ionako mogu koštati tako malo u odnosu na neke druge poroke. Tako Mišljenje nemojte kupovati do daljnjeg. Pozajmite ili se trampite - samo ne izlazite u nabavku jer su Kosmosu u proleće na tapetu Dileri Mišljenja.

Prolećni umor Vam se možda čini napornim ali gledajte to ovako - Vi ste privilegovani, Vi se zapravo odmarate. Ponavljajte to sebi. Zamislite da su se Arapi žalili u Proleće kako su umorni? Malo samokritičnosti Vam ne bi loše došlo. Smanjite obroke, i brojno i količinski, ako imate više od jednog dnevno. Solidarišite se. Deca u Africi nemaju ni koricu hleba, to čak i Ameri znaju. Osećaćete se bolje tako plemeniti, iako u stvari nećete pomoći toj deci. Ipak je najvažnije kako se Vi osećate. Vidite se (i) danas s prijateljima. Recite prijateljima kako ne jedete zbog dece u Africi. Još više će Vam se diviti i onda zaista nikada nećete morati da pokušate da budete sami i razmislite o deci u Africi. Ne slušajte glasove koji Vam se jave kad i ako danas budete sami. 

Ako niste stigli da (''odlučite'' za ''koga'' da) glasate za šta god da se aktuelno glasa u Vašoj maloj Laboratoriji - ne opterećujte se - nije ni važno. Osim ako Vam je to neki fetiš. U tom slučaju sami raspišite neke izbore u zgradi ili bar na spratu - popraviće Vam raspoloženje a i nekome sa hipotenzijom možete spasiti život. Kada to učinite, iskoristite slavu i Kandidujte se! Širite Kandidu, važno je deliti. Kada zarazite dovoljan broj ljudi, povucite se na neko vreme dok se prašina ne slegne. Bez panike - već krajem godine moći ćete ponovo da zablistate na sceni. Neki će Vam se radovati sećajući se zajedničke stare slave, a ostale pozovite sve zajedno na slavu i svi će (Vam) sve zaboraviti. 

Ukoliko pametno iskoristite položaj Zvezda, mogući su poveliki finansijski dobici. Mars Vam je na popustu u Merkuru, što Vam ostavlja prostora da uspete ceo Mesec biti u Lavu, a delimično i u Unionu. Mogućnost saradnje sa strancima vam je izmakla još u prošlom Milenijumu i trebalo bi da ste već smislili plan B. Ukoliko ste  sanjali mokre snove o Evropi, vreme je za buđenje i presvlačenje. Ako nemate čistog veša preporučljivije je i da ostanete goli pa vremenom sami nešto sašijete nego da se usmrdite i ozebete.

Dame danas očekuju pune sudopere i korpe za veš, dok se Gospodi preporučuje da se ne kupaju do nedelje zbog uštede vode, električne energije i peruti. Čuvajte za Budućnost. Ako Vas najdraži ubede da je Budućnost Sada a Sada Vam se ne dopada, promenite najdraže. Zamenite ih za neke manje surove, i uživajte u nadi da će Vam sutrašnji hororskop biti bolji.

Proverite stanje na računu, pasulj od prekjuče u rerni i vid. Ako imate problem obratite se lekaru. Ili farmaceutu. Ako progledate tužite lekara. Ili farmaceuta.

Obratite pažnju na probavu. Sladoled i pivo jednostavno ne idu.









Нема коментара:

Постави коментар