уторак, 21. фебруар 2012.

čistoća je pola zdravlja, ime je pola vesti


Nije za zajebanciju. Napokon možemo da odahnemo. Bila je opšta frka oko toga kad već jednom misli da se porodi i da li će se dete roditi sa imenom ili bez njega. Koleginica od Karijere se već ranije porađala pa i nije bilo toliko bitno hoće li dete dobiti ime nakon porođaja ili će samo reći kako se zove čim priurla babicama i dedicama. Naš poznati teniser (nije Novak) je proslavio oba rođenja Prinčeva od Estrade kako dolikuje - sa devojkom koja ima ime - što je za pohvalu, ali je skandalozno u poređenju sa vremenskim uslovima u regionu.



Važnost pomenutih informacija afirmisana je i priloženim poređenjem sa ostalim vestima. Koga briga za Klimta kad je kičerica i što bi se baktali sa kulturnim događajima, izložbama i romanima kad imamo kolonu desno sa lakosvarljivim samopromocijama, reklamama i oglasima. Najvažnijim za današnji dan. Sledeće godine u emisiji poput Artove ''Sveće i svećice'' stajaće ''rodio se dečak Aleksandar, iako je uhapšen ubica iz Batajnice a muftija zalutao''. Jedva čekam.

Čovek se još nije pošteno ohladio (dobro, svet se još nije pošteno ohladio od čoveka), a već se pojavljuju likovi poput nekog tamo Džordža iz Džungle, koji je, očigledno nezadovoljan svojim imenom, rešio da se od sad zove Stiv. Stiv iz Velike Jabuke. Ko veli, dok se svet još nije ohladio i daje mu se 4 evrića (sniženo sa 5 - garantuje kvalitet) da ja lepo zaradim na novom-starom identitetu.


Nisu, Tišma, ljudi grubi. Samo su glupi. I bahati.

Нема коментара:

Постави коментар